Доставка

MAUER-BG.com е онлайн магазин за заключващи системи, брави, обков, сейфове и други подобни продукти на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес.
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка.
В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и MAUER-BG.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Куриери:

В онлайн магазин MAUER-BG.com работим с водещи куриерски фирми на българския пазар - Спиди, за услугите на които нашите клиенти ползват преференциални цени. При желание от клиента има възможност да се ползва друг начин на доставка.

Цена на доставката:

Цената на доставката се начислява към стойността на поръчката. Тя се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно, такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Считано от 01.11.2018г. ще бъде въведена допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. 

Цената на доставката варира според това, дали е до адрес или до офис на доставчика. 

Срок на доставка:

Срок на доставка на поръчката е 24 часа. Ако методът на плащане предполага предварително заплащане, то срокът за доставка започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от MAUER-BG.com (освен, ако не е избран начин на плащане „Наложен платеж“).