Доставка

MAUER-BG.com е онлайн магазин за заключващи системи, брави, обков, сейфове и други подобни продукти на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка.

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес.
Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка.
В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и MAUER-BG.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Куриери:

В онлайн магазин MAUER-BG.com работим с водещи куриерски фирми на българския пазар - Спиди и Рапидо, за услугите на които нашите клиенти ползват преференциални цени. При желание от клиента има възможност да се ползва друг начин на доставка.

Цена на доставката

Цената на доставката се начислява към стойността на поръчката. Тя се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно, такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане.

Считано от 01.11.2018г. ще бъде въведена допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката ще се прилага за доставки само до адрес на получателя. 

Цената на доставката варира според това, дали е избрана икономична или експресна, както и дали е до адрес или до офис на доставчика. В най-общия случай най-изгодна е икономичната доставка и до офис на куриерската фирма във Вашия град.

Срок на доставка:

Срок на доставка на поръчката зависи от избраният начин на доставка, като ако методът на плащане предполага предварително заплащане, той започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от MAUER-BG.com.
При избрана икономична доставка стоката пристига до 2 работни дни след потвърждаването на поръчката.

Мрежата от 71 офиса на Спиди в 56 населени места в страната и собственият автопарк дават възможност за 100% покритие на територията на Република България за целите на фирмата и предлаганите услуги.