Mauer Locking Systems

Мауер Локинг Системс във Варна

Мауер локинг системс ООД е водеща българска компания в областта на заключващите системи, създадена като 100% частна фирма през 1990 г. под името СД "Декаба" в гр. Варна с цел производство и предлагане на пазара на нови продукти с повишена степен на сигурност, ползвайки опита на водещи фирми в Европа. Днес компанията е международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано в България.

През 2016г. Мауер локинг системс е придобита от шведската компания ASSA ABLOY - световен лидер в производството на заключващи устройства. Въпреки това варненското дружество продължава да бъде управлявано като самостоятелно такова.

Внедряването на нови технологии в производствения процес на Mauer Locking Systems спомага за подобряването и разширяването на асортимента на компанията. Продуктовия каталог на Мауер днес предлага изключително богат избор на заключващи системи, механизми и аксесоари:

Секретни ключалки Мауер – еталон за качество и сигурност. Новите ключалки с висока степен на сигурност са хит на българския и европейския пазар към настоящия момент. Мауер предлага ключалки с палец по БДС и ключалки с палец по DIN във всички размери и видове – едностранни, двустранни , с ръкохватка, евро, скандинавски или великобритански овални профили. Повечето модели ключалки на Mauer Locking Systems могат да бъдат включени в системи за контрол на достъпа Мастър ключ.

Вкопани брави за врати Мауер – компанията предлага голям избор от качествени основни, секретни, обикновени, касови и допълнителни брави за лява и дясна врата. Превърнали се в еталон за качество, бравите на Мауер са едни от най-желаните на пазара в момента.

Дръжки и шилдове за врати, прозорци и мебели Мауер високо качество и функционалност. Дръжките и шилдовете Мауер се предлагат в различни размери и различно полимерно покритие. От скоро Мауер предлага и серия луксозни месингови дръжки с висококачествено покритие с различни цветови нюанси – бронз, сребро, сатен, никел или полиран месинг.

Сейфови касети Мауер за ценности и оръжие – предлагани са в различни серии и модели, предназначени за различна употреба. Компанията произвежда сейфове за оръжие , ценности, хотелски сейфови касети, огнеупорни сейфове с висока сигурност. Всички сейфове на Mauer са изработени от конструкционна стомана с полимерно покритие и имат възможност за заключване с различни механични и електронни брави.

Пощенски и кореспондентски модули Мауер - компанията произвежда качествени пощенски кутии и кореспондентски модули , предлагани с различни механични или електронни ключалки.

Системи Мастър Ключ – система от ключалки с различни точки на контрол на достъпа, включващи катинари, пощенски или секретни ключалки. Могат да се състоят от над 5000 ключалки.

Катинари Мауер – компанията произвежда стоманени и месингови катинари с висока и средна степен на сигурност, които могат да се комбинират с различни секретни ключалки. Мауер Локинг Системс произвежда и висококачествени катинари с висока степен на сигурност по лиценз на английската компания Хенри Скуайър и синове” – световен лидер в областта на катинарите.

Аксесоари Мауер – висококачествени бронировки за патрони и различни видове розетки за врати.

Заготовки за ключове Мауер - компанията предлага заготовки за ключове за всички свои ключалки, включително и за патентованите профили MLS и NW4.

Електронни заключващи системи Мауер – ново поколение електронни брави и ключалки, съчетание от иновативни технологии и традиции в производството. Подходящи са приложение в дома, болници, офиси, обществени сгради и институции, промишлени сгради. Електронните заключващи системи Mauer предлагат незаменим комфорт и удобство при контрол на достъпа от ново поколение.