История

MAUER-BG.com е онлайн магазин притежаван и обслужван изключително от фирма ЕТ "БИБИ – Милен Маринов". Тук ще намерите само продукти на марки притежавани от АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД. Те са водеща компания в областта на заключващите системи, създадена като 100% частна фирма през 1990 г. под името СД "Декаба" в гр. Варна, с цел производство и предлагане на пазара на нови продукти с повишена степен на сигурност, ползвайки опита на водещи фирми в Европа. Днес АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД е международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано в България.

През 2016г. Мауер Локинг Системс е придобита от шведската компания ASSA ABLOY - световен лидер в производството на заключващи устройства. Въпреки това варненското дружество продължава да бъде управлявано като самостоятелно такова.

Внедряването на нови технологии в производствения процес на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД спомага за подобряването и разширяването на асортимента на компанията.
От 2019г. АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД става официалното име на компанията! Продуктовия каталог на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД днес предлага изключително богат избор на заключващи системи, механизми и аксесоари:

Секретни ключалки Мауер – еталон за качество и сигурност. Новите ключалки с висока степен на сигурност са хит на българския и европейския пазар към настоящия момент. АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД предлага ключалки с палец по БДС и ключалки с палец по DIN във всички размери и видове – едностранни, двустранни, с ръкохватка, евро, скандинавски или великобритански овални профили. Повечето модели ключалки на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД могат да бъдат включени в системи за контрол на достъпа Мастър ключ.

Вкопани брави за врати Мауер – компанията предлага голям избор от качествени основни, секретни, обикновени, касови и допълнителни брави за лява и дясна врата. Превърнали се в еталон за качество, бравите на Мауер са едни от най-желаните на пазара в момента.

Дръжки и шилдове за врати, прозорци и мебели високо качество и функционалност. Дръжките и шилдовете на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД се предлагат в различни размери и различно полимерно покритие. От скоро АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД предлага и серия луксозни месингови дръжки с висококачествено покритие с различни цветови нюанси – бронз, сребро, сатен, никел или полиран месинг.

Сейфови касети Мауер за ценности и оръжие – предлагани са в различни серии и модели, предназначени за различна употреба. Компанията произвежда сейфове за оръжие, ценности, хотелски сейфови касети, огнеупорни сейфове с висока сигурност. Всички сейфове на АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД са изработени от конструкционна стомана с полимерно покритие и имат възможност за заключване с различни механични и електронни брави.

Пощенски и кореспондентски модули - компанията произвежда качествени пощенски кутии и кореспондентски модули , предлагани с различни механични или електронни ключалки.

Системи Мастър Ключ – система от ключалки с различни точки на контрол на достъпа, включващи катинари, пощенски или секретни ключалки. Могат да се състоят от над 5000 ключалки.

Катинари Мауер – компанията произвежда стоманени и месингови катинари с висока и средна степен на сигурност, които могат да се комбинират с различни секретни ключалки. АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД произвежда и висококачествени катинари с висока степен на сигурност по лиценз на английската компания Хенри Скуайър и синове” – световен лидер в областта на катинарите.

Аксесоари Мауер – висококачествени бронировки за патрони и различни видове розетки за врати.

Дубликати на ключове - компанията предлага издаване на резервни ключове за всички свои ключалки, включително и за патентованите профили, например MLS, DT1, A120,NW4, NW5, NW6.

Електронни заключващи системи – ново поколение електронни брави и ключалки CLIQ, съчетание от иновативни технологии и традиции в производството. Подходящи са приложение в дома, болници, офиси, обществени сгради и институции, промишлени сгради. Електронните заключващи системи АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД предлагат незаменим комфорт и удобство при контрол на достъпа от ново поколение.