Плащане

MAUER-BG.com е on-line магазин, създаден за да Ви улесни при избора и покупката на – секретни ключалки, брави, системи мастър ключ, сейфови касети, модули, дръжки, катинари, аксесоари, ел. ключалки и серия дръжки LUX произвеждани от АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД.

Всички публикувани цени са с включен ДДС.

Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цената за доставка. Цената за доставка се калкулира автоматично при избора на желаните продукти.

Как да платите при on-line покупка от MAUER-BG.com?

MAUER-BG.com предлага голям брой начини за плащане на on-line покупка:

Куриер с наложен платеж:

Заплащането на поръчката става при получаването й, а дължимата сума се заплаща директно на куриера. Клиентите на MAUER-BG.com имат възможност да ползват куриерски услуги от фирма Спиди с преференциални условия. 
Фактура за сумата на транспорта ще получите директно от куриера при заплащането на пратката. 
По ваше предпочитание може да бъде използвана друга куриерска фирма. Нужно е да посочите това при завършване на поръчката и ние ще използваме желания от Вас начин за доставка.

С банков превод:

Заплащането на поръчката става предварително, по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. Преводът може да бъде извършен от клиента или от трето лице от негово име. При използване на този метод на плащане веднага след приключване на поръчката, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

Чрез системата на EasyPay:

Заплащането на поръчката става предварително чрез системата на EasyPay. След финализиране на поръчката ще получите код, с който да заплатите сумата в някой от офисите на EasyPay в цялата страна. Най-близкият до Вас офис на EasyPay може да намерите тук. Към официалния сайт на EasyPay - www.EasyPay.bg

Чрез системата на ePay:

Заплащането на поръчката се извършва предварително чрез системата на Epay от клиента или от трето лице от негово име. След финализиране на поръчката ще бъдете пренасочени към страницата на Epay, където да осъществите плащането. Необходима е регистрация в системата на Epay. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка. Към официалния сайт на Epay - www.Epay.bg

С кредитна / дебитна карта:

Заплащането на поръчката се извършва предварително от клиента или от трето лице от негово име посредством виртуален терминал към Райфайзен банк. След края на поръчката ще бъдете пренасочени към страницата secure.upc.ua, където да осъществите плащането. Процедурата е защитена със сертификати за сигурност и криптирана връзка. Клиентът въвежда данните на своята карта само и единствено към виртуалния терминал на Райфайзен банк.