Ключалка с ръкохватка MLS RL, палец DIN

Модел:
MLS RL 
Наличност:
Да
Цена: 61.16 лв.
(0 от 5) 0 оценки | Остави коментар
Описание Тегло Цена * Количество

MLS Р36/31

A 36,B 31 -ръкохватка страна 36

0.3 кг.

MLS Р31/36

A 31,B 36 -ръкохватка страна 31

0.3 кг.

MLS Р31/46

A 31,B 46 -ръкохватка страна 31

0.33 кг.

Допълнителен ключ

0.01 кг.

* Цените са с включен ДДС

Ключалка MLS Red Line притежава патентована защита RED LINE : aко липсва допълнителна защита, при взлом обикновената ключалка се чупи по средата, давайки възможност много лесно да бъде преодоляна бравата. Системата Red Line предпазва бравата от по-нататъшни манипулации, дори и след счупването и. Патентованата антибампинг защита и допълнителната защита срещу разпробиване гарантира високата сигурност на ключалката. Вие влизате след счупването с оригиналния ключ без намесата на ключар.
Ключалка MLS притежава специална защита срещу нерегламентиран дублаж чрез патентован профил MLS . Дублажът на ключовете за секретни ключалки Мауер MLS Red Line се извършва единствено и само в Мауер Локинг Системс ООД срещу представяне на кодова карта с изобразен релефен кодов номер на секретността на ключалката. Не се допуска изработката на ключ от друг ключ. Всички извършени дублажи се картотекират и съхраняват като база данни в сървъра на компютърната система на фирмата. 

Ключалка МЛС Ред лайн може да се използва като самостоятелна ключалка или включена в система с еднаква секретност. Не се изработва в системи мастър ключ. 

Дублажи могат да се поръчат по и-мейл със снимка на кодовата карта. Изработка в рамките на 5 работни дни.Поръчаните онлайн дублажи се предплащат изцяло по банков път, или чрез код към ИЗИПЕЙ.

Отправете запитване, в случай че е необходим друг размер ключалка с ръкохватка и/или друг стандарт на палеца.Поръчковите ключалки се изработват в рамките на 40 работни дни и след предплащане.

Продуктът съдържа:

  • ключалка с ръкохватка
  • 3 ключа
  • крепежен болт
  • кодова карта

Подробна информация за модела

Подробна информация за модела

Добави коментар

Оцени

затвори X
Виж количката